Jan 4, 2011

Makanan di awan biru

Walaupun dah terdelay 4 hari nak juga wish
HAPPY NEW YEAR 2011!!!!
Amacam New Year korang?
Best?
Tak begitu best untuk diriku ini. Celebrate new year di awan biru.
 Orang lain syok-syok cuti celebrate Malaysia menang AFF Suzuki Cup dan jerit-jerit kat KLCC celebrate New Year. Ini semua gara-gara berkhidmat untuk negara.


Tapi MAS buat diriku begitu berharga dengan memberi sesuatu yang best!

Apakah yang ada di dalam kotak ini?Jeng..jeng..jeng

Taraaaaaaaaaa!!
*sambil membuat gaya dania yang tangan dia ke atas mulut ternganga.
Sila layan kan ye.
Yuppp!makanan!I kan suka makan so excited la bile jumpa makanan. nyum..nyum..nyum..
Kire ok la kan tak dapat ayam turki yang besar tu dapat makan ayam turki kecik ni pun jadi lah kan.


Yang ini pulak makanan bila balik ke tanah air.
Cheewah!konon-konon K.K. dengan K.L jauh la kan padahal 2 jam je.


 Sumpah chicken beriyani sedap ok!
Plus I memang lapar gile kan so memang la sedap. Thank you MAS!

So kawan-kawan macam mane dengan New Year? Azam baru? 
Erkk..kenapa setiap kali new year kena ade azam baru eyy? Kenapa tak buat hari-hari?Hmmmm..

4 comments:

  1. sedap nampak.hihi
    biasalah org kata tahun baru..semua nya nak yg baru2 kan..
    azam sy mau belajo kuat2~ :))

    ReplyDelete

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!