Dec 13, 2012

Main Tembak-Tembak


Cuba teka gambar siapa yang umpama pemain professional itu? Ngeee~~ Kenyit mata sikit.
 Jangan marah ye, I terlalu excited sebenarnya. Yela..I tak pernah tau main tembak-tembak a.k.a paintball ni. Dulu kecil-kecil main tembak-tembak guna tangan je, pastu mulut bunyi "bang.bang.bang" Lepas tu mesti kena pura-pura mati kena tembak. (-_-')
Tambah pula cita-cita nak jadi polis tak kesampaian, so bila ada tournament paintball memang time ni lepas geram la. Wahh! tournament gitu..jangan risau group I memang kalah. Yela, first time main kan. Cubaan membuat alasan sebenarnya. (^_*)
Jom la tengok gambar, tak nak dah cerita kekalahan yang menyedihakn..sobsss.

Gaya nak dapat no. 1, padahal no.1 dari belakang..sobssss

Tu dia, penuh gaya group ini untuk menembak.

Itu bukan cubaan menggoda atau merasuah pengadil ye





Ye, walaupun kalah paintball. Kami tetap menang gambar. Posing non stop!

Permainan ni sangat-sangat menarik dan best! Sesuai sangat nak release tension kerja kat sini.

For Bernas Player information : Next year, semua player must me watch out sbb BLUE TEAM akan training every weekend.
(^_*)
Bye!

Dec 10, 2012

Heyyy, December!!

Assalamualaikum
Woahhh! Dah dua bulan tak menulis blog..ngeee..bukan takat tak tulis blog, melawat blog pun susah.sobsssss..Maafkan daku...Anyway I bukan tak nak tulis blog tapi sekarang ni tengok sibuk menjadi baby sitter untuk anak buah yang baru.Yeahhh, I dapat seorang lagi hero. 



Sebelum ni Addlan Nieddal kan? Sekarang Khairul Dzhafran. Ye, dalam tahun 2012 ni familyku dianugerahkan 2 orang super hero. 
Bak kata Ayong, "Jangan risau Izs, hidup kita kini lebih selamat dikelilingi Hero-Hero Malaya"
Yang penting, Dania tetap the only Princess in my big family.


Untuk pengetahuan u olzz, bulan Disember ni jugak genap setahun I bekerja di tempat yang I kerja sekarang.   Siap ada special dedication entri daripada Sharna. Awwww..sumpah terharu sangat.
Dear Sharna Love a.k.a Mrs Tender, 
Thanks for all your kindness, your patience, your support,trusting me, understanding me, laughing my joke and  for being my super duper best best best officemate! Thank you for everything and Sorry for all my mistake and make you upset especially my shoot laser. Ampun ya!
Hopefully our friendship will never varnish! It will indeed last forever! Amin! InsyaAllah.
 Love X0X0, Miss Tender