Nov 5, 2010

My 2nd appointment for dental braces!!

 Hari ini I sangat tak sabar-sabar nak tulis blog, nak tahu kenapa?
Sebab I baru je lepas dating dengan my dentist Dr. Zarin. Heppp!
Ok,nampak sangat tipu kan?
I baru je balik dari 2nd appointment la dengan my dentist bukan dating , kan I dah bagitahu kat entri sebelum ni.
Kalau hari tu kakak kaunter tu kata I lambat, hari ini I datang awal 15 minit.
  Appointment11.30 tapi I jumpa my dentist pukul12.15. aik doctor balas dendam ke?
Tahu la I datang lambat hari tu.(-_-). Tak apa, best gak tunggu sebab dapat tidur jap.sedapkan hati.



For my 2nd appoinment, metal bentuk cincin ni diletakkan kat gigi ku kalau tak silap dentist tu cakap band braces. Betul kata Mell kakak nurse a.k.a kakak kaunter tu memang ganas. Tapi I lucky sikit sebab kakak tu baru je nak pasang kat I selepas 1 kali tak muat dentist dah datang. Ohh, you save me my hero.Oittt!jangan nak mengatal ye.opss!

Lepas letak band  tu, dia scaling my tooth!
Memang ngilu gila. Tak tipu!
Tapi dentist cakap "sorry ye memang ngilu sikit". Ngilu sikit dia kata?Haishh.
Bila dah settle, dentist bagitahu next appointment dia pakaikan full braces dan bayar deposit 300 sekali nanti.

Ok, tiba-tiba rasa excited. Tak sabar nak tunggu next appointment.



 Dan kelihatan seperti Gwen Steffani ini. Comel!! (>_<)

Ohh, before I off this entry, I just want to wish to all of Hindu's readers (ermm,ada ke?) a very happy and prosperous Diwali!!!
May this year brings you all lots of happiness and fulfill all your dreams!!
Enjoy your Deepavali!! 




1 MALAYSIA!!(^_^)

2 comments:

  1. hai.. bole share, brape total up u buat braces ea?

    ReplyDelete

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!