Feb 27, 2013

Proud to be Your Bridesmaid


Yeahhh!! Menjadi Bridesmaid a.k.a Pengapit bukan benda yang asing bagi diriku (bhuhaaa.)
Yela, I je yang solo kot tu yang dorang pilih I je bridesmaid ni. Haishh.
Apa-apa pun best sebenarnya jadi pengapit ni. Haa..sebabnya kita boleh feeling pengantin sebab kita ni pun  sama penting dengan pengantin. So apa je pengantin dapat kita pun dapat..huahahaha.
Itu semua hanya nak sedapkan hati sahaja. Hohoho. Tak ade lah, apa yang penting seronok bila dapat tengok orang happy. Paling tidak kita dapat lah aura seri pengantin tu kan? (^_*)
Yang sedihnya sekarang, Mama dah tak bagi dah. Yela, orang tua-tua kata kalau selalu sangat jadi Pengapit, jodoh terbantut. Erkk.Apakah? Bukan la Mama, belum ada jodoh kan..(-_-)
Jadi bila Mama dah bersuara, anak solehah ni kena la respect. erkk? So kawan-kawan tender untuk lantikan pengapit dah TUTUP ye. Kita buka tender lain la pulak..akan difikirkan
Untuk terakhir kali, Bridesmaid HANYA UNTUK kamu..SHUHADA!!
*siap untuk dua-dua belah majlis tau I jadi pengapit, jadi kamu tahu betapa specialnya kamu..awwww~


Dear Shuhada and Azmil,
All those memories and the years behind us flash in front. I have to many wishes for you both.
I'm so HAPPY for the both of you..sangat-sangat HAPPY. May you have the best days ahead and the happiest marriage ever. Jangan gaduh-gaduh. Sayang korang and thanks for letting me be apart for your special day.


kredit to natalia photography



Kredit to Detik Indah

p/s : cukup genap 1bulan korang kahwin.hehe