Oct 1, 2012

Raya Sakan di PEJABAT

Ermmm..boleh tak kali ni nak cerita pasal raya?
Raya dah lama habis la weii..baru sekarang nak update raya. 
Tak kira lah janji  I nak show off gambar-gambar raya bersama officemates tercintoo.
 Walaupun mula-mulanya rasa raya kali ni tak meriah dan tak best tapi bila datang office.
 Tiba-tiba rasa raya kali ni memang sangat-sangat meriah. Yeayyy!

 Ini first time I beraya di office baru ini. Rasanya dalam sebulan beraya ni, ada  5 majlis hari raya I attend. Woahhh! Memang tak pernah kot rasa beraya di office macam ni sebelum ini. Tapi raya-raya pun kerja WAJIB berjalan lancar.pftttt~
Apa yang lagi BEST, I dapat geng yang memang kaki posing, camwhoring memanjang. 








Ok.ok..Jangan muntah ye tengok gambar we olzz ni. Ada 2 event lagi sebenarnya, tapi cukup la tu kan.
 You olz tengok pun macam nak muntah kan.
Tapi apa yang lagi best bila dapat beraya dengan Sifu dan Ratu Suparno ehh salah Soprano.







Jangan jealous.
Ok bye!