Dec 21, 2010

Keseronokan di Kalumpang!!








Sebenarnya keindahan itu berada di Kalumpang Resort Training Center, Hulu Selangor.
Tempat ni memang sesuai untuk sesiapa yang nak camping, kursus dan motivasi. Kalau nak suasana hutan dan kampung kat sini jugak tempat dia. Best best!
Selain air terjun ade macam-macam binatang peliharaan yang kacak dan comel.
Si kakak tua yang jelita!Siap ade jambul kat belakang.

Si monyet yang pemalu.awww~

Ermm..ni biawak kan?penuh gayakan dia berposing?

Kalau nak tahu macam mana boleh berpijak kat sini, ini semua kerana sepupu kami yang berkahwin dengan orang Kalumpang Resort ehh bukan, orang Kalumpang la.
 

Orang-orang over bergambar kat depan sampai pengantin dah tak nampak.
Akibat dah lama gila tak mandi air terjun dan macam orang tak pernah nampak air terjun, lepas je majlis kitorang semua terus balik resort tukar baju dan terjun dalam air terjun..
Memang best dan sejuk gila. Sengaja tak nak amik gambar time mandi sebab takut ada yang mati terkejut tengok aksi kitorang mandi.ngeeee~~

2 comments:

  1. izzati!! lor..ko pun ada blog rupenye.. what a small world... =D

    anyway, Hi!! happy new year 2011!!

    ReplyDelete

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!