Oct 15, 2013

Raya Stock Photos

Assalamualaikum..
Sempena hari raya aidiladha hari ini, I olz nak post gambar raya aidilfitri hari tu la. Almaklumlah, tidak kesempatan nak post. Niat di hati sebenarnya nak kumpul dulu gambar raya ni pastu baru post. Ermm..tiba-tiba tak sedar raya aidilfitri dah habis. So I post la kat raya haji ni ya.
Sesuai sangat la kan? Kenyit mata sikit.


Ermm.baju raya tahun ni ter"striking" la, ni pun baju last minute beli. Konon-konon nak beli yang fashionista la kan. Malangnya tak sempat nak beli, dah habis. Ya la, time I beli ni 1 minggu lagi ni raya. Memangla kan..huhu. Eyhhh, tahun ni I masak tau. Masak spaghetti. Ingat senang ke I nak masak?hehehe..Masak untuk ramai tau. Nasib la habis and tak de yang sakit perut.ngeeee..

Spaghetti bolognaise. 

Berapa hari je raya kat kampung. Lepas tu balik KL macam biasa la beraya sakan kat office.
Posing non stop ye. Ok, Camera, 1,2,3, ACTION!
ENJOY!!


Jamuan Hari Raya MMC. 1st Open House yang we olz pegi. Tq MMC.


Gambar super Poyo!ngeeee..


Tahun ni raya tak de persembahan artis, tapi kami tetap happy yawww!

Salam Aidiladha semua.


Jika diizinkan Allah kita semua akan ke sana, bukan sekadar lambai sahaja. InsyaAllah.
Maaf salah silap zahir dan batin.

No comments:

Post a Comment

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!