Dec 13, 2012

Main Tembak-Tembak


Cuba teka gambar siapa yang umpama pemain professional itu? Ngeee~~ Kenyit mata sikit.
 Jangan marah ye, I terlalu excited sebenarnya. Yela..I tak pernah tau main tembak-tembak a.k.a paintball ni. Dulu kecil-kecil main tembak-tembak guna tangan je, pastu mulut bunyi "bang.bang.bang" Lepas tu mesti kena pura-pura mati kena tembak. (-_-')
Tambah pula cita-cita nak jadi polis tak kesampaian, so bila ada tournament paintball memang time ni lepas geram la. Wahh! tournament gitu..jangan risau group I memang kalah. Yela, first time main kan. Cubaan membuat alasan sebenarnya. (^_*)
Jom la tengok gambar, tak nak dah cerita kekalahan yang menyedihakn..sobsss.

Gaya nak dapat no. 1, padahal no.1 dari belakang..sobssss

Tu dia, penuh gaya group ini untuk menembak.

Itu bukan cubaan menggoda atau merasuah pengadil ye





Ye, walaupun kalah paintball. Kami tetap menang gambar. Posing non stop!

Permainan ni sangat-sangat menarik dan best! Sesuai sangat nak release tension kerja kat sini.

For Bernas Player information : Next year, semua player must me watch out sbb BLUE TEAM akan training every weekend.
(^_*)
Bye!

1 comment:

  1. Paintball.. lama dah nak try.. tak sampai2 lagi peluang.

    ReplyDelete

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!