Jan 12, 2011

Ohh..JULIANA BANOS si PENGANTIN BARU

"Ku ke kiri kau ke kanan 
Ku di belakang kau dihadapan
Bila ku marah engkau ketawa
Dengan selamba engkau berkata
Kita berdua jauh berbeza
Langit dan bumi tapi serasi
Ku cintaimu kau cintaiku
Itu saja yang perlu kau ku tahu.."
Ingat tak lagu ni?I google khas untuk Puan Juliana Banos. Eh, bukan Juliana Banos yang kahwin dengan tauke kereta tu, ni cerita Juliana Banos yang baru kahwin dengan tauke buat bangunan.
Tauke buat bangunan?(O_o)
Dulu time belajar kat universiti dulu I memang suka sangat usik dia pasal En. Zai (kontraktor yang selalu tolong bagi info untuk assignment kitorang)
Lagipun memang dapat rasa En. Zai pun suka kat dia. Betul..instinct I kuat, sebab tu dulu I kacau-kacau dia.
Haaa, dulu time matrik pun I kacau-kacau Wanna dengan Farhim a.k.a OKK. Siap dah kahwin tau sekarang, dah ade anak dah kot.Kawan-kawan cakap mulut masin. Mulut masin? Korang ni cam pernah rasa je mulut aku ni masin ke manis.haisshh. 
Errmm.. boleh tak I tukar career jadi Pakar Penemu Jodoh? Erkkk..(^_*)

Acara menutup muka..ehh,ni bukan pengantin.

Seperti biasa majlis pengantin menjadi reunion.

Wahh!Gaya macam Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina.
Ju & Zai
 I  wish happiness for both of you on your wedding day and hope you are the ones from the story that says "Happily Ever After".Amin~ 
Happy Married Life!!

Super canteeekk dehhh!!

No comments:

Post a Comment

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!