Nov 30, 2010

The most biggest library in Southeast Asia!!


Disebabkan Nazmi dan Fina kahwin di Batu Pahat, so ambik lah kesempatan melawat UTHM yang tercinta. Masuk je pintu pagar, Wahhhh...UTHM dah berubah!!
Semakin kacak dan menawan!!!
Sekarang dah ade PERPUSTAKAAN TERBESAR di ASIA TENGGARA!!
Mengikut info keluasan library ni 16,000 m² same lah dengan 1.6 hectare!!
Memang HEBAT!!!




So kami yang jakun berposing la depan perpustakaan yang dibanggakan.
 


Frust tak sempat study kat library tu.
Yela, zaman I dulu study kat library buruk kampus bandar tu.Tengok tu ade kipas je. 
Tipu!!
Sebenarnya walaupun library kampus bandar ni kecik dan buruk tapi sumpah sejuk gile.

6 comments:

  1. laa..korg g libry ke aritu..x ajak pn..huhu..

    ReplyDelete
  2. kitorang g pun time on the way balik kl,nak kuar tol ayer itam so kitorang singgah lah jap kat situ.xplan pun..tau

    ReplyDelete
  3. Oooo boleh tanye eh mana? Kalo tak nak pass aaaa sini .

    ReplyDelete
  4. yg tu body guard saye la..amik la.
    eh,jap muaz nk letak mane?pe kate pass kat sini pulak?ngeee~~ ;P

    ReplyDelete

Please take a little time to comment but don't forget to state your name, at least your nick name to easy for me address you!!